• No products in the cart.

Vintage aan de Maas

Vintage aan de Maas is een Rotterdamse vintagemarkt georganiseerd door OASE Rotterdam en Vintageshop De Parel. Vanaf zondag 26 mei 2024 vindt de markt iedere laatste zondag van de maand plaats op het terrein van OASE: een voormalige scheepswerf aan de Maas. Vintage aan de Maas is een ontmoetingsplek voor lokale makers, vintageliefhebbers en gezelligheidszoekers. Van jong tot oud, er is voor ieder wat wils.


De marktkramen worden maandelijks gevuld met duurzame producten en voorgeselecteerde (vintage)items, zoals vinyl, meubels, kleding, kunst en accessoires. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door het aanbod en het enthousiasme van de winkeliers die de mooiste spullen verkopen. Regelmatig organiseren we ook workshops of is er live muziek. Voor meer informatie kun je terecht op onze website bij programma of op onze socials
@vintageaandemaas


Naast het marktaanbod kun je bij ons neerstrijken voor een kop koffie, een lunch of een borrel op het terras met uitzicht over de Maas. In juli en augustus wordt de keuken overgenomen door
Maria & Pepe, een veganistisch Mexicaans foodconcept. Je kunt in die maanden blijven hangen voor een heerlijk avondmaaltje. Strandtent De Kade, dé strandtent zonder strand, is ook open. 


Praktische informatie
Entree 2,- euro (pinnen of contant)
Kinderen gratis & hondjes zijn welkom
Data: 30 juni, 28 juli, 25 augustus, 29 september en 14 december


Tijden
Markt open van 11:00 tot 17:00 uur
Horeca open van 11:00 tot 20:00 uur (of later)


Adres
OASE Rotterdam
Schiehaven 15a
3024 EC Rotterdam

OASE is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Parkeren kan betaald voor de deur.


Over OASE en De Parel
OASE Rotterdam is een multifunctionele ontmoetingsplaats voor Rotterdammers, waar wordt gewerkt aan verschillende maatschappelijke opgaven om samen te gaan voor een mooier Rotterdam. Vintageshop De Parel is een tweedehands meubelwinkel die gebruikte meubels opknapt en een tweede leven geeft. Samen hebben zij Vintage aan de Maas overgenomen van De Verbaasde Ree met als doel: dé vintage ontmoetingsplek van Rotterdam te worden. 


Deelnemen
Lijkt het je leuk om een keer deel te nemen aan Vintage aan de Maas? Dat kan! Stuur ons een berichtje via markt@vintageaandemaas.nl met daarin een korte omschrijving van wat je wilt gaan verkopen samen met wat voorbeelden. Wil je een leuke workshop organiseren of optreden met jouw band? Ook dat is mogelijk. Stuur ons een berichtje en we kijken samen even of het goed aansluit bij de markt.

 

Comments

  • BERRY HAZE

    Dit is echt de leukste markt ooit
    BEST MARKET EVER!!

    10/05/2024
    reply

Leave
a comment

You don't have permission to register
X